Cele mai ieftine hoteluri din Oslo

Dacă oraşul Oslo face parte din itinerarul tău în Norvegia şi nu vrei să cheltuiești prea mult pentru confortul fizic, încearcă aceste hoteluri ieftine, cu preţuri avantajoase pentru cei ce doresc să viziteze această capitală scandinavă și au la dispoziție un buget redus.

1. Hotelul Best Western Bondeheimen
Hotelul Bondeheimen nu se află situat pe o stradă aglomerată, însă este plasat într-o zonă centrală. Cele 127 de camere sunt decorate individual şi fiecare are particularităţile sale, oferind o şedere interesantă de fiecare dată. Poți face cumpărături chiar în vecinătate, în cazul în care totuşi te plictiseşti. Hotelul este foarte curat şi luminos. Bufetul unde se serveşte micul dejun nu trebuie ratat! Rezervările se pot face şi online.
Adresa: 8 Rosenkranzgate (în centrul oraşului), Oslo 0159.

2. Thon Hotel Stefan
Stefan este un hotel ieftin ce oferă camere mici, dar şi preţuri reduse. Dacă te trezești ușor, solicită o cameră cu vederea în spatele clădirii, deoarece în față diminețile pot fi cam zgomotoase. Micul dejun conţine alimentele de bază, dar este satisfăcător pentru un hotel ieftin. În plus, personalul foarte prietenos, vorbitor de limbă engleză, face ca această locație să merite pe deplin a doua poziţie în top. Rezervările se pot face şi online.
Adresa: 1 Rosenkrantzgate, Oslo 0159.

3. First Hotel Millennium
Hotelul de trei stele este preferatul multor vizitatori fideli ai oraşului, fiind adesea considerat un secret de călătorie. Acest hotel elegant şi curat pune la dispoziţia clientului servicii de top (internet wireless în camere, asistenţă pentru copii) și acceptă călătorii însoțiți de animale de companie.
Adresa: Tollbought 25, Oslo.

4. Anker Hostel
Hostelul Anker. o alternativă ieftină și de calitate dacă dorești să înnoptezi la Oslo, este aflat într-o zonă mai liniştită și are multe magazine în apropiere. În plus, se află la o distanţă de numai 10 minute de centrul oraşului. Restaurantul şi barul de aici sunt excelente şi recomandate în special pentru preţurile mici pe care le oferă.
Adresa: Storgata 55, Oslo.

5. Thon Hotel Munch
Curăţenia şi prețurile low-cost, împreună cu locaţia foarte bună fac din acest hotel o altă alternativă foarte bună pentru turiștii care doresc să-și petreacă noaptea în Oslo. Hotelul Munch este unul dintre cele mai ieftine hoteluri din oraș, oferind un bun echilibru între calitatea acomodării şi preţurile scăzute, comparativ cu celelalte hoteluri de 3 stele. Cu toate că locația sa este centrală, aici nu îți va lipsi liniștea.
Adresa: Munchsgate 5, Oslo.

CUVINTE CHEIE: , , ,

Niciun comentariuFii prima persoană care îşi spune părerea!

Scrie un comentariu